Gastouders Nijmegen e.o.

Gastouder Elst

Ik ben Wineke, 37 jaar en moeder van Kaelan en Brent Ik bied kleinschalige en professionele kinderopvang aan bij mij thuis in Elst (gld). Kinderen van 0-4 jaar zijn bij mij welkom. Van maandag t/m vrijdag. Maar ook (nood)opvang voor de nacht en weekenden behoren tot de mogelijkheden. Maximale flexibiliteit dus! Door de kleinschaligheid kan ik veel persoonlijke aandacht aan uw kind(eren) bieden. En door mijn jarenlange ervaring kan ik goed inspelen op de behoefte van ieder kind. Ieder kind is uniek en zal gezien worden. Het zal uw kinderen aan niets ontbreken zodat u met een gerust hart aan het werk kan gaan.

Ik heb nog een aantal plekjes op diverse dagen vrij. Dus neem contact op en kom vrijblijvend kennis maken. 

Neem contact op

Gastouder Oosterhout

In een mooie rustige groene omgeving  in Oosterhout heeft gastouder Yvonne plaats voor kinderen tussen de 0-4 jaar. De beschikbare dagen zijn: Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. De maandag komt vanaf augustus 2017 vrij.

Neem contact op

Gastouder Malden

In Malden heeft gastouder Nicole ruimte op maandagochtend, dinsdag en woensdag voor kinderen van 0-13 jaar. Nicole kan kinderen opvangen van basisschool de Regenboog, en kinderen kunnen veel creativiteit verwachten.

 

Neem contact op

Gastouder Nijmegen

Mijn naam is Sylvia Kersten en ik woon in Nijmegen.

Ik vind het erg leuk om gastouder te zijn en vind het iedere keer weer een wonder om te zien hoe ieder kind zich ontwikkeld op zijn eigen unieke manier. Ik vind het ook belangrijk om kinderen spelenderwijs dingen te leren en zo voor te bereiden op de basisschool en dat natuurlijk in het eigen tempo van het kind.Het werken met thema’s is erg leuk en het VVE (voorschoolse educatie) programma van Gastouderland sluit daar prima op aan. De dagen dat ik opvang bied zijn:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijden vanaf 7:00u tot 18:00u Uurtarief € 4,80 Helaas ben ik niet beschikbaar voor BSO 

Momenteel heb ik plaats op donderdag voor 2 kindjes (baby's of peuters) en op vrijdag plaats voor 3 kindjes (baby's of peuters)

 

Neem contact op

Gastouder Malden

Beste ouder(s), Hoi, ik ben Ellie, en ik ben gastouder sinds april 2006, met veel plezier. Wandelen (het bos is dichtbij), voorlezen, knutselen en koekjesbakken zijn voorbeelden van dingen die ik regelmatig met de kinderen doe. Maar het belangrijkste vind ik dat een kind zich veilig voelt. Ik ben in bezit van alle, sinds 2010 benodigde diploma's. Overige huisgenoten zijn: mijn man Jos (54) en Jochem onze zoon (21), en dan nog de 2 poezen.

Neem contact op