Gastouders regio Nijmegen e.o./ Maas en Waal

Op deze pagina vind je een overzicht van gastouder in de regio Nijmegen e.o. Je kunt per plaatsnaam zoeken op een gastouder bij jou in de buurt. Wil je weten of er per direct een plekje beschikbaar is bij een betreffende gastouder dan kun je het beste contact opnemen via de roze button of bellen. 

Niet alle gastouders die samenwerken met Gastouderland, staan in dit overzicht dus mocht er op eerste indruk geen match zijn dan neem contact op zodat we een beschikbare gastouder aan je voor kunnen stellen die voldoet aan jouw wensen.  

Voor meer profielen van gastouders in de regio Nijmegen e.o. Maas en Waal wil ik je graag doorverwijzen naar www.gastouderzoeken.nl

Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daardoor heb je als ouder zijnde recht op kinderopvangtoeslag.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening dus bel of mail gerust als je een vraag hebt. Ik help je graag vooruit.

Ben je zelf gastouder en wil jij vermeld worden op deze site? Neem dan contact  op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Meer informatie over Gastouderland kun je hier vinden.