Informatie Gastouderland Nijmegen e.o.

Wie ben ik?

Ik ben een mensen mens, ik bezit overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Ik kan mensen motiveren, en stimuleren. Ik ben flexibel en pak nieuwe werkwijzen snel op. Ik kan mij inleven in de klant en denk mee over wensen en behoeftes. Ik bezit plan- en organisatie vermogen om vraag- en gastouders te matchen. Ik heb geen negen tot vijf mentaliteit, ben energiek, optimistisch en stressbestendig. Ik weet mensenwerk te combineren met efficiëntie en innovatie.
Ik ben Carla Wagner en de consulent voor de regio Nijmegen Maas en Waal.
Ik bemiddel in de gastouderopvang tussen vraag en aanbod. Ik match ouders die opvang zoeken met gastouders die opvang aanbieden.
Onze gastouders wonen verspreid in de regio Nijmegen, Beek, Elst, Oosterhout, Lent, Malden, Molenhoek, Lienden, Kesteren, Ochten, IJzendoorn, Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Druten, Horssen, Afferden, Ewijk, Weurt.
Waar sta ik voor?

Gastouderland Nijmegen e.o staat voor kwaliteit en volgt de wettelijke kaders.

• Dit betekent dat alle aangesloten gastouders voldoen aan de eisen van de wet kinderopvang.
• Er is voor zowel ouders als voor gastouders een pedagogische en financiële helpdesk.
• De opvang locatie is door mij geïnspecteerd en voldoet aan alle veiligheids-en hygiëne eisen.
• Ik ben werkzaam als Franchise ZZP-er, dus de lijnen zijn kort en ik reageer snel, en weet dus wat er speelt.

Wat biedt Gastouderland Nijmegen

• Gastouderland heeft een eigen programma voor voorschoolse educatie, AAP!. Spelenderwijs kunnen gastouders met gerichte thema’s aan de slag.
• Wij verzorgen jaarlijks thema bijeenkomsten en gastouderdagen omdat wij bijscholing een belangrijk aspect vinden van het gastouderschap.
• Wij bieden E-learning en intervisie.
• Wij beschikken over een volledig geautoriseerde back office, zodat er een snelle en adequate betaling plaats vindt. Wij betalen de gastouder binnen twee werkdagen.
• Gastouderland behartigd ook een maatschappelijk belang en vindt dat alle kinderen recht hebben op extra aandacht als ze jarig zijn. Ook als er geen of weinig financiële ruimte is. Gastouderland ondersteunt daarom de “stichting jarige Job”, deze stichting verzorgt samen met de voedselbank een verjaardag kist. Daarin zit o.a. een traktatie voor de klas, slingers, en natuurlijk een cadeautje voor de jarige Job.
• Wij bieden een app aan: Gastouderland Connect, voor optimale communicatie.
• Wij ontzorgen ( desgewenst ) gastouders bij de jaarlijkse belastingaangifte middels “Cijferland”
• Wij stimuleren het ZZP gastouderschap en ondersteunen de gastouder daarin.

Kortom:
Ben je ouder en opzoek naar de beste gastouder voor je kind of kinderen dan moet je bij Gastouderland zijn.
Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreide service voor onze gastouders waar wij je graag meer over willen vertellen.
Met vriendelijke groet, Carla Wagner
T.: 06- 11 20 66 35
M.: c.wagner@gastouderland.nl